Peter Norén Toppilaan!!!!!!

Tornion Pallo-Veikot on tehnyt huippukaappauksen! Kalix Bandyn monivuotinen kapteeni Peter Norén,36 on kirjoittanut ToPV:n kanssa yksivuotisen sopimuksen. Peter nousi Kalixin edustusjoukkueeseen 15-vuotiaana ja on pelannut yli 200 pääsarjaottelua. Väliin mahtuu myös allsvenskan kausi Karlsborgissa, kausi Nyborgissa ja muutama Kalixin divarikausi.

Peter oli päättänyt nostaa luistimet hyllylle, sillä divari ei enää sytyttänyt kokenutta pelaajaa. Mutta yksi puhelu kaiken muuttaa voi.

Siirron takana oli Jukka Ohtonen, joka houkutteli Peterin vielä kehiin. ”Jukka otti yhteyttä ja kun olin keskustellut perheen ja työnantajan kanssa tästä mahdollisuudesta, päätin tarttua siihen.” kertoilee Peter rauhallisesti. ”Toivon, että voin auttaa joukkuetta sen tavoitteiden saavuttamisessa ja silloin myös omat tavoitteeni toteutuvat” jatkaa Peter. Suomen Bandyliigan tasosta Peter kertoilee, että ” Suomen huippujoukkueet pärjäisivät Allsvenskanissa, mutta taso on kapea ja ottelut eivät ole niin tasaisia kuin Ruotsissa”.

Jukka Ohtonen oli selvästi innoissaan värväyksestään; ” Peter on valmentajan ihannepelaaja. Hänellä ei ole heikkouksia. Hän on vahva luistimilla, taitava, loistava syöttelijä ja myös pitkät avaukset ovat hyviä. Kentällä hän tulee ottamaan todennäköisesti minun paikkani vasempana tukimiehenä. Nyt ei tarvitse kuin saada mies fyysisesti kuntoon niin meillä on kasassa parempi joukkue kuin viime vuonna”.

Toppilan vahvat miehet; Pekka Pörhölä, Veijo Mustajärvi, Vesa Järvinen ja Markku Taramaa myhäilivät tyytyväisenä. ” Me emme ole ennen saaneet tämän tason vahvistusta. Peter Norén on varmasti paras ruotsalainen, joka on pelannut Bandyliigassa – ehkä myös paras ulkomaalainen” muotoilee poliitikko Taramaa sanojaan vaatimattomaan tapaansa.

Peter joutuu heti kovaan kyytiin kun Pekka Jussila suuntaa bussinsa kohti Eurooppa Cupin ja Maailman Cupin koitoksia ensi maanantaina.

Peter Norén oli viime vuonna Mikko Aarnin kanssa selkeästi Kalixin parhaat pelaajat. Toppilasta Peterillä on selkeä kuva ”vaikka me olemme saaneet ToPV:stä Kalixiin huippupelaajia niin aina ToPV on nostanut omista junnuistaan miehen tilalle. Ja keskinäiset ottelut ovat olleet vaikeita, ToPV kovan prässin takia”.

ToPV:n rinki on kapea, mutta laadukas. Vapaamatkustajia ei ole. ”Näillä mennään, jos ei loukkaantumisia tule” lopettelee Don Taramaa.

HIENOA TOPPILA!

Peter Noren Toppilaan

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.